Denna sekretesspolicy beskriver hur Tidningsannonsen.se använder och skyddar information som du ger till oss när du använder våra tjänster.

Tindningsannonsen är fast besluten om att se till så att din integritet skyddas på bästa sätt. När vi ber dig lämna vissa uppgifter om dig själv, så är der för att vi ska kunna identifiera dig för den personen som du utgör dig för att vara.

Tidningsannonsen har rättigheten att kunna ändra denna policy genom att uppdatera den här sida utan förvarning. Du bör därför kontrollera denna sida då och då för att se till så att du är informerad om eventuella förändringar . Denna policy gäller från 2014 och framåt.

Vilken information samlar vi in?

Vi kan samla in följande information:

  • För- och Efternamn.
  • Kontaktinformation inklusive e-postadress.
  • Demografisk information såsom postnummer, adress samt telefonnummer.
  • Annan information som är relevant för kundundersökningar och /eller erbjudanden.

Vad gör vi med den information som vi samlar in?

Vi behöver denna information för att förstå dina behov och ge dig en bättre service, och framför allt av följande skäl:

  • Interna register.
  • Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.
  • Vi kan periodvis skicka e-postmeddelanden om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror att du kan finna intressant, till den angivna e-postadress som du en gång har uppgett till oss.
  • Vi kan också använda dina uppgifter för att kontakta dig för support och felsökning. Vi kan kontakta dig via e-post, telefon eller via vanlig post. Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen efter dina och andra kunders intressen.

Säkerhet

Vi åtar oss att se till att din information är korrekt och säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande, har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Hantering av personuppgifter

Om du tycker att vi använder dina personuppgifter för direkt marknadsföring, kan du ändra dig när som helst genom att skriva ett e-posta meddelande till oss på support@tidningsannonsen.se

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller leasa din personliga information till tredje part utan din tillåtelse.

Om du anser att någon information som vi har om dig är felaktig eller ofullständig, hör av dig till oss så snart som möjligt, på ovanstående adress. Vi kommer omedelbart korrigera alla felaktiga uppgifter.